Interim diensten

De Interim Ecoloog biedt, zoals de naam al duidelijk maakt, diensten aan als tijdelijke medewerker in uw organisatie. Zo kunt u piekdrukte of ziekte van medewerkers opvangen. Met 12 jaar werkervaring als ecoloog en projectleider bij een multidisciplinair adviesbureau kan ik een grote diversiteit aan projecten oppakken. Ik heb ook affiniteit met de financiële kant van projecten en organisaties, zodat ik ook daarin een bijdrage kan leveren.

Ook ben ik gedetacheerd (geweest) bij een waterschap, een gemeente en een omgevingsdienst. Ik ben daarom ook inzetbaar als zzp-er binnen overheidsorganisaties. Ik heb ervaren dat ik snel de weg kan vinden in een organisatie.

Ik beheers de gebruikelijke programma’s zoals Office, maar ook veelgebruikte zaaksystemen zoals Squit of OpenWave. Doordat ik me snel kan inwerken kan ik ook snel beginnen aan het inhoudelijke / productieve werk.

Ook Interim teamleiding / teammanagement is mogelijk (4 jaar werkervaring), bijvoorbeeld bij een ecologisch adviesbureau. Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.